Összes szűrő
Stúdiók / Edzők
Óratípusok
 • Jóga
 • Fitnesz
 • Meditáció
Nehézség
 • Kezdő
 • Közép haladó
 • Haladó
Intenzitás
 • Alacsony
 • Közepes
 • Magas
Összes beállítás törlése
Szűrés

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Felhasználó vagyok
Szükséges internet a live órák megtekintéséhez?
Igen, a live órák megtekintéséhez mindenképpen szükséges internet hozzáférés.
Milyen készüléken és hogyan tudom megnézni az Yoganow óráit?
A YogaNow óráihoz bármilyen készülékről az órára való jelentkezést és fizetést követően azonnal tudsz csatlakozni, mobilról, tabletről, laptopról, valamint eszközeidet a tökéletesebb élmény érdekében, televízió készülékre is kivetítheted, kitükrözheted - ha van rá lehetőséged.
Miért pont a YogaNow?
A YogaNow összegyűjti számodra egy helyen az összes elérhető jóga, fitness és meditációs órákat és oktatókat, egyben lehetőséget ad arra, hogy néhány kattintással egyből részt is vegyél a kedvenc óráidon.
Oktató vagyok

Fizetési feltételek – Rendszerhasználati díj

Működés megkezdése

Oktatói profil oldal

Milyen fényképeket, videókat töltsek fel?
Regisztrációkor megkérünk, hogy az oldal egységes arculata érdekében profilképed minél letisztultabb legyen. Javasoljuk, hogy tölts fel fényképeket, amelyek az óráidon készültek, vagy az általad tartott óratípusok egy-egy részletét, jellegzetes mozdulatát mutatják be. Ezt azért kérjük, mert tudjuk, hogy a vendégek szívesen lapozgatják az oktatók fotóit, tekintik meg videóikat, mielőtt órát választanak. Profil oldaladon biztosítunk felületet egy 1 perces videó feltöltésére is, amelyben bemutatkozhatsz és az általad tartott óra típusokból is ízelítőt adhatsz. Tapasztalataink szerint a vendégek érdeklődését első lépésként a feltöltött fotók és videók keltik fel, így kérünk, hogy profil oldaladon törekedj a minőségi képek és videók használatára. Hosszú távon ez a Te céljaidat és sikereidet szolgálja. Amennyiben szükséged van segítségre, a YogaNow saját fotósa is rendelkezésedre áll, egy általad választott helyszínen. Részletekért vedd fel velünk a Kapcsolatot.
Van lehetőség utólag módosítani a regisztrációkor megadott adatokat?
Természetesen, a regisztrációt követően is bármikor frissítheted az adataidat, sőt kifejezetten javasoljuk, hogy profil oldaladat folyamatosan frissítsd, hiszen a vendégeid is naprakész adatokra kíváncsiak.

Profil oldal aktiválása

Mikor válik a profil oldalam láthatóvá és az óráim a vendégek számára foglalhatóvá?
A regisztrációt követően legkésőbb 24 órán belül aktívvá válik oktatói profilod. Az oldalad élesítése előtt még adategyeztetés kapcsán megkereshetünk. Aktiváló e-maileddel bejelentkezhetsz az oktatói felületre, ahol azonnal elkészítheted órarended. Amint feltöltötted órarended, megjelenik a vendégek számára. Nincs más dolgod, mint oktatói felületeden nyomon követni a résztvevők számát és megtartani a LiveStream órát.

Regisztráció

Kell-e saját vállalkozásom legyen, hogy oktatóként, edzőként csatlakozhassak?
Igen, bármilyen egyéni vagy társas vállalkozási (pl.egyéni vállalkozó, Bt., Kft.) formában csatlakozhatsz hozzánk, amelynek Te vagy a tulajdonosa vagy résztulajdonosa.
Mi történik a regisztráció után?
 • Létrehozod az Oktatói Profil oldaladat
 • 24 órán belül visszaigazolást kapsz, így beléphetsz az oktatói felületre
 • Feltöltöd az órarended, így óráid foglalhatóvá válnak
 • Megtartod LiveStream órádat, majd nincs más dolgod, mint fogadni az elszámolást.
Van-e csatlakozási díj az oldalhoz?
A csatlakozás ingyenes.

Technikai támogatás

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások